dimecres, 1 de juny de 2016

La Cantània a Sevilla... té un color especial!


Com aneu amics? Ja heu cantat la Babaua o sou al backstage? De segur serà un gran èxit, ja veureu! A l’últim post Ai, ai, ai...Endevinalla! us proposàvem emplenar una breu enquesta sobre els invents de la cantata d’aquest any, doncs bé, més de 150 cantaires ja l’ha respost i seguim rebent idees! Quin serà l’invent guanyador? Molt aviat tindrem els resultats! Encara hi sou a temps! 

Mentre els més enfeinats responeu l’enquesta avui us volem parlar d’un projecte molt especial. Com sabeu la Cantània no només es fa a Catalunya sinó que també es canta a altres llocs del món: Alemanya, Brussel·les, Saragossa, Valladolid, Parla, o...  Sevilla! Doncs bé, és precisament a Sevilla on us proposem viatjar en aquest post! I és que la Cantània a Sevilla, té un color especial!

Al següent vídeo podreu veure una presentació de com es fa la Catània a Sevilla... i entendreu perfectament per què ens agrada tant! En aquest vídeo alguns dels organitzadors ens expliquen les claus i detalls dels seus muntatges, pensem que us agradarà veure’l!Els amics de Sevilla canten cada any amb moltíssima il·lusió i sempre busquen innovar i posar totes les seves ganes, mireu quina escenografia i quin atrezzo han preparat per la Babaua! Què us sembla? 

Feu una ullada a aquesta galeria de fotos on podreu comprovar que cada any els cantaires sevillans van una mica més enllà, enguany, per exemple, han treballat amb nens i nenes amb autisme les lletres de la cantata, segur que ha sigut una experiència ben engrescadora per tots! 

A Sevilla fan vídeos, tenen un blog propi, una plana web, i... a més, són molt actius a les xarxes socials! Podeu seguir-los per tot arreu! Aquí podeu veure uns companys convidant a tothom al concert i cantant-nos una part de la Babaua! Què, hi anem?I fins i tot un missatge pel Jordi Domènech!
Una abraçada molt forta cantaires de Sevilla! Gràcies per la vostra inesgotable il·lusió! Plegats fem créixer cada dia aquesta idea meravellosa que és Cantània! Fins aviat!


La Cantània en Sevilla ... tiene un color especial!¿Qué tal amigos? ¿Ya habéis  cantado Babaua o estáis todavía en el  backstage ? Seguro que será un gran éxito, ya veréis! En el último post  Ay, ay, ay ... Adivinanza!  os proponíamos rellenar una breve encuesta sobre los inventos de la cantata de este año, pues bien, ¡más de 150 cantantes ya la ha respondido y seguimos recibiendo ideas! ¿Cuál será el invento ganador? ¡Muy pronto tendremos los resultados! ¡Todavía estáis a tiempo! 

Mientras los más atareados responden la encuesta hoy os queremos hablar de un proyecto muy especial. Como sabéis la Cantània no sólo se hace en Cataluña sino que también se canta en otros lugares del mundo: Alemania, Bruselas, Zaragoza, Valladolid, Parla, o ...   ¡Sevilla! Pues bien, es precisamente en Sevilla a donde os proponemos viajar en este post. Y es que la Cantània en Sevilla , ¡tiene un color especial!

En el siguiente vídeo podréis ver una presentación de cómo se lleva a cabo el proyect Cantània en Sevilla...y entenderéis perfectamente por qué nos gusta tanto! En este vídeo algunos de los organizadores nos explican las claves y detalles de sus montajes, ¡pensamos que os gustará verlo!Los amigos de Sevilla cantan cada año con muchísima ilusión y siempre buscan innovar y poner todas sus ganas, ¡mirad qué escenografía y qué atrezzo han preparado para Babaua! ¿Qué os parece? 

Echad un vistazo a esta galería de fotos donde podréis comprobar que cada año los cantantes sevillanos van un poco más allá, este año, por ejemplo, han trabajado con niños y niñas con autismo las letras de la cantata, ¡seguro que ha sido una experiencia muy estimulante para todos! 

En Sevilla hacen vídeos, tienen un blog propio, una página web, y ... además, ¡son muy activos en las redes sociales! ¡Podéis seguirlos por todas partes! Aquí podéis ver a unos compañeros invitando a todos al concierto y nos cantan su parte preferida de Babau! Qué, ¿vamos?¡Incluso tienen un mensaje para nuestro compositor Jordi Domènech!
¡Un abrazo muy fuerte amigos de Sevilla! ¡Gracias por vuestra inagotable ilusión! Juntos hacemos crecer cada día esta idea maravillosa que es Cantània. ¡Hasta pronto!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari. Estarem encantats de saber la teva opinió!